Provincialeweg 137, 9863 PE Doezum 0594 612 466 info@dewoldzoom.nl
Volg ons:

ABC Diploma

Is uw zoon/dochter 4 jaar en wilt u dat zij veilig leren zwemmen volgens de richtlijnen van de NRZ, meld je dan nu aan bij zwembad de Woldzoom. De zwemlessen in de Woldzoom worden al jaren verzorgd door ons vaste en gediplomeerde team. Het doel van de zwemlessen is dat de kinderen op een leuke manier werken naar het behalen van de zwemdiploma’s van het Zwem-ABC.

Elk kind moet kunnen leren zwemmen! Zie voor informatie onderstaande link.

leergeldwesterkwartiernoordenveld

Zwemvaardigheidsdiploma’s

  • Zwemvaardigheid 1, 2 en 3
  • Nationale Snorkeldiploma’s 1, 2 en 3
  • Survival 1, 2 en 3

Voor bovenstaande diploma’s krijgen de kinderen bij ons één keer per week zwemles. De zwemles duurt 30 minuten. In de zomervakantie gaat deze zwemles naar de ochtend. Voor deze diploma’s geldt dat er voldoende animo moet zijn om het door te laten gaan.

Zwemvaardigheid

€ 60,00

Extra zwemvaardigheden

Abonnement verplicht

Zwemles A/B/C

€ 105,00

Diplomazwemmen: € 15,00

Voor een tweede diploma in hetzelfde seizoen: € 55,00

Abonnement verplicht

Aanmelden voor zwemles!

Wilt u zich zelf of uw kind aanmelden voor zwemles of zwemvaardigheid neem dan contact met ons op. Dit kan door te mailen of via het inschrijfformulier. Als u vragen heeft twijfel dan niet om contact op te nemen.

Afzwemmen

  • Zwemdiploma A: je beheerst vaardigheden voor een zwembad zonder attracties.
  • Zwemdiploma B: je beheerst vaardigheden voor een zwembad met attracties, zoals een (wildwater)glijbaan, een golfslagbassin en een stroomversnelling.
  • Zwemdiploma C: je beheerst vaardigheden voor een zwembad met attracties en in open water zonder stroming of grote golfslag, zoals recreatieplassen en bredere sloten/vaarten (behalve in de zee). Met dit diploma voldoe je aan de Nationale Norm Zwemveiligheid.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande website

allesoverzwemles